Casco verhuur Ben je op zoek naar een onderkomen voor een semi-langer verblijf voor een (buitenlandse) collega of ga je verhuizen of bouwen? Dan is het niet eenvoudig om een ​​appartement te vinden zonder een ‘lang’ contract aan te gaan. Sommige van onze appartementen zijn ook beschikbaar/te huur voor een periode van minimaal een maand. Dit bevat
  • Het gebruik van het volledig gemeubileerde appartement,
  • Water & basis internet.
  • Elektriciteit en gas zijn gebaseerd op de meterstanden en worden verrekend met het voorschot dat maandelijks in rekening wordt gebracht.
Indien er geen aparte meter aanwezig is, wordt hiervoor een vast bedrag afgesproken. Dit is NIET inbegrepen
  • Verbruiksgoederen zoals toilet- en keukenpapier zoals afvalzakken en andere
  • Bed- en badlinnen
  • Eindschoonmaak aan het einde van het verblijf
Dit is geen ‘normaal’ huurcontract, maar een kort verblijf dat maanden kan duren. Juridisch valt dit type verhuur onder ‘recreatieve woonruimte’. Het is dus duidelijk dat er geen woonplaats kan worden aangevraagd. De huurprijs is per appartement en de maximale bezetting staat vermeld in de beschrijving van het appartement. Dit betekent dat een appartement voor 3 personen door MAXIMAAL 3 personen mag worden bewoond. Betaling en reservering dienen 2 weken voor aanvang van de verblijfsperiode en 2 weken voor elke volgende verlenging te geschieden. Dit geldt ook voor de betaling van de aanbetaling. Bij het maken van een reservering, ook indien die termijn vooruit is, geldt betaling van de aanbetaling als definitieve bevestiging. Neem voor prijzen en beschikbaarheid contact met ons op via contact@gsb.be  met minimaal je contacten.